25.12.13

Συνελήφθησαν την ώρα που κλέβανε σιδηροδρομικό υλικό από την Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, τρεις άνδρες ηλικίας 35 και 21 ετών και ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.  
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν, μαζί με έναν 42χρονο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, σε δύο αυτοκίνητα και να μεταφέρουν με αυτά 15 μεταλλικούς ορθοστάτες, τους οποίους είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από ενεργή σιδηροδρομική γραμμή. Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα σιδηροδρομικού υλικού, η οποία αποδόθηκε στο δικαιούχο της καθώς και τα δύο αυτοκίνητα. Σημειώνεται ότι οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.