17.12.13

Συλλήψεις στη Δράμα για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθησαν στη Δράμα από αστυνομικούς, δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 34 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 44χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.
Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον 34χρονο να εξέρχεται από την οικία του 44χρονου και να κατέχει έξι (6) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει από αυτόν. Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 44χρονου, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 136 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και HIPNOSEDON, καθώς και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.