4.12.13

Χώροι Προσωρινής Φιλοξενίας Αστέγων στην Αλεξανδρούπολη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με γνώμονα την προστασία των αστέγων, λόγω των επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, έχει δημιουργήσει χώρους προσωρινής φιλοξενίας τους. Οι χώροι βρίσκονται στο Πολυκοινωνικό (Καρτάλη 2) και στα δύο ΚΑΠΗ (Εθνικής Αντίστασης 106 και Καρτάλη 2, αντίστοιχα).
Παρακαλείται όποιος δημότης εντοπίσει κάποιον άστεγο, να ενημερώσει άμεσα τους υπεύθυνους στο Πολυκοινωνικό του Δήμου, στο τηλέφωνο 25510-26298 ή να καλέσει την γραμμή του δημότη στο τηλέφωνο 25510-22222, προκειμένου οι τελευταίοι να οδηγηθούν στον χώρο φιλοξενίας που ορίστηκε για αυτόν το σκοπό.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/12/13 12:48

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ; ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΣΗΞΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝ ΤΟ IMAGE;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.