5.12.13

Συλλήψεις στην Καβάλα για κατοχή κάνναβης και όπλων

Συνελήφθησαν στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας, ένας 24χρονος και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ακατέργαστης κάνναβης και περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 30χρονος προμηθεύει στον 24χρονο με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες αυτός στη συνέχεια διακινεί, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.
Κατά την διάρκεια αυτής, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στα σπίτια των δραστών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Στην κατοχή και το σπίτι του 24χρονου, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 109,4 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη και κοντάκι, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Στο σπίτι του 30χρονου, μία σιδερογροθιά, ένα μαχαίρι (στιλέτο), συνολικού μήκους 15 εκατοστών, ένα γκλοπ, δεκατρείς κροτίδες, το χρηματικό ποσό των 100.250 ευρώ και τριάντα μία λίρες Αγγλίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.