12.12.13

Επίσκεψη Καράογλου στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας

Επίσκεψη στο συνοριακό σταθμό Νυμφαίας Κομοτηνής πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Άρη Γιαννακίδη και τον περιφερειάρχη του Κίρτζαλι Βουλγαρίας, Μπίσερ Νικόλωφ.
Ο κ. Καράογλου, συνοδευόμενος από τον κ. Νικόλωφ επισκέφθηκε και το τμήμα του δρόμου Νυμφαία - Μάκαζα - Κίρτζαλι, όπου γίνονται έργα και με την ολοκλήρωση τους θα συντομεύσει κατά μισή ώρα η παραπάνω διαδρομή. Ο υπουργός τόνισε ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών οι δύο χώρες θα έρθουν μεταξύ άλλων εμπορικά πιο κοντά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταθμός της Νυμφαίας από τρίτος σήμερα σε κίνηση συνοριακός οδικός κόμβος μεταξύ της Ελλάδας και της Βουλγαρίας αναμένεται να γίνει ο δεύτερος με τη μεγαλύτερη διέλευση. Το τελευταίο τρίμηνο μέσω του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας πέρασαν προς Βουλγαρία 43.029 οχήματα και 102.765 επισκέπτες, ενώ ήρθαν στη χώρα μας 42.216 οχήματα και 106.645 επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.