1.12.13

Γλίτωσε … με ισοπαλία ο Άρης από τον Πανθρακικό στο Βικελίδης

Πανθρακικός και Άρης μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) σ’ ένα πολύ αμφίρροπο αγώνα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε δύο φορές με τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Χοσέ Μαρίο Κάσες (6’ και 27’) και ο Άρης ισοφάρισε με τους Μανιά (23’) και Τσουμάνη (62’), ενώ παραμένει χωρίς νίκη στο Βικελίδης φέτος!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό σε φάσεις και θέαμα για τους φιλάθλους. Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, θέλησε να ελέγξει το χώρο του κέντρου και να επιτεθεί, αλλά η ομάδα της Κομοτηνής ήταν «δηλητήριο» στις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, αλλά ο Κάσες ήταν αυτός, που με την τεχνική και την ταχύτητα του κατάφερνε να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα τους. Έτσι έγινε και στο 6ο λεπτό. Τότε ο Κάσες, μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια, νίκησε τρεις αμυντικούς του Άρη και με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη, παγώνοντας τις εξέδρες.
Μετά το γκολ ο Άρης πίεσε ακόμη περισσότερο, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τις ξαφνικές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε σχετικά γρήγορα. Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό ο Μανιάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σέρεμετ και ξεσήκωσε τους φιλάθλους. Η χαρά, όμως, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς ο Κάσες κατάφερε για μια ακόμη φορά να «χορέψει» την άμυνα του Άρη. Τότε πέρασε (ξανά) τρεις παίκτες, έφτασε ανενόχλητος μπροστά στον Διούδη, τον πλάσαρε εύστοχα και έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Πανθρακικό.
Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς για να πάρει τα ηνία. Πίεσε στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα «φρουρήθηκε πιο προσεκτικά ο Κάσες. Με τα λεπτά η «πολιορκία» γινόταν ολοένα και πιο ασφυκτική με τον Αντρέα Τάτο να οργανώνει τις κατά κύματα επιθέσεις των γηπεδούχων. Οι προσπάθειες των «κίτρινων» καρποφόρησαν στο 62’, όταν ο Ουντότζι μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια έδωσε την ασίστ στον Τσουμάνη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από τα πλάγια αριστερά ισοφάρισε σε 2-2.

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (37' Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (56' Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (78' Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Λαδάκης (79' Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74' Σεκίνια), Τζάνης (52' Εμπόου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.