23.12.13

Φιλανθρωπικό bazaar ρούχων και υποδημάτων από τον Πανθρακικό

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, το Café Bar and More «El Clásico» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» διοργανώνουν bazaar ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, στο El Clásico. Το Bazaar ξεκινάει το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων με Lacta Christmas Party. Ο Αη Βασίλης θα σας περιμένει και θα κεράσει σε όλους, ζεστή σοκολάτα Lacta!!!
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ελαφρώς χρησιμοποιημένα, σε άριστη κατάσταση τα οποία θα πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλό αντίτιμο. Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων «Δύναμη Ψυχής», γιατί οφείλουμε να είμαστε «Δίπλα στον Άνθρωπο»!
Για περισσότερες πληροφορίες ή για δωρεά ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, σε άριστη κατάσταση, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 25310-70007, 6974-725.401, 25310-84444.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.