3.12.13

Συνελήφθη 28χρονος στο Θρυλόριο Ροδόπης για διαρρήξεις οχημάτων

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από αστυνομικές έρευνες, πέντε διαρρήξεις οχημάτων και ενός καταστήματος, που είχαν διαπραχθεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Κομοτηνής. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στο Θρυλόριο Ροδόπης, ένας 28χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραχάραξη χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα, ο δράστης, στις 2 Δεκεμβρίου, διέρρηξε κατάστημα της πόλης και αφού αφαίρεσε από το εσωτερικό του 212 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, 105 συσκευασίες αναψυκτικών και 2 μεταλλικούς κάδους, ακολούθως τράπηκε σε φυγή καθόσον έγινε αντιληπτός. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποιώντας επιστάμενες έρευνες, εντόπισαν το δράστη, το ίδιο μεσημέρι, στο Θρυλόριο, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 28χρονος, κατά το χρονικό διάστημα  από 24-11-2013 έως και 1-12-2013 διέρρηξε άλλες δύο φορές το ίδιο κατάστημα και τρία αυτοκίνητα στην πόλη της Κομοτηνής, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους 5 ηλεκτρονικές συσκευές, 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 κινητό, 2 ηχεία, 3 φακούς, 1 τσεκούρι, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.