8.12.13

Κόντρα στην παράδοση ο Πανθρακικός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0

Μετά από 5 αγωνιστικές ο Πανθρακικός επέστρεψε στις νίκες, καθώς κατέβαλλε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Λίλα στο 29ο λεπτό. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων χρησιμοποίησε το χέρι του στο σουτ του Ιγκόρ μέσα στην περιοχή, γεγονός που ανάγκασε το διαιτητή Αμπάρκιολη να τον αποβάλλει και με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός η ομάδα της Κομοτηνής πήρε το προβάδισμα. Μέχρι το 20΄ οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν δημιουργήσει καμία αξιόλογη φάση, ωστόσο, στο επόμενο 5λεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ των Ιγκόρ και Κάσες που δεν βρήκαν το στόχο τους.
Το «εύθραυστο» σκορ του πρώτου μέρους διατηρήθηκε μόλις για 9 λεπτά στην επανάληψη. Αυτό διότι στο 54΄ από άψογη συνεργασία του Κάσες με το Ζεκίνια, ο δεύτερος πέτυχε το 2-0. Οι όποιες ελπίδες της ομάδας του Τσιώλη να διεκδικήσει κάτι από το ματς, εκμηδενίστηκαν στο 64΄, όταν ο Κεϊτά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ο ΠΑΣ έμεινε με 9 παίκτες, οπότε ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου (81' Πόποβιτς), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (79' Εμπό), Ιγκόρ (40' Ζεκίνια).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (53' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο (34' Στρούνα), Τσάβες (66' Σκόνδρας), Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.