31.12.13

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η 13χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου από την Καβάλα

Μόλις στα 13 της χρόνια, η Σταυρούλα Τσολακίδου από τον Σκακιστικό Ομιλο Καβάλας στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου στην κατηγορία Κορασίδων μέχρι 14 ετών!
Η Τσολακίδου συμμετείχε με την ελληνική αποστολή στους αγώνες των Παγκόσμιων Ατομικών Πρωταθλημάτων Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων 2013, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Αλ Αϊν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στην κατηγορία Κορασίδων μέχρι 14 ετών πήραν μέρος 126 σκακίστριες από 63 χώρες και η νεαρή Σταυρούλα (μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών) κατέκτησε την 1η θέση.
Πρόσφατα ο 13χρονος Ευγένιος Ιωαννίδης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης 2011 στην κατηγορία Παίδων μέχρι 10 ετών και και η 14χρονη Αναστασία Αβραμίδου Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2012 στην κατηγορία Κορασίδων μέχρι 12 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.