14.11.13

Στην Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συμμετείχε στην  Διεθνή Tουριστική έκθεση WTM (World Travel Market), που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 4 - 7 Νοεμβρίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL του Λονδίνου. Η Έκθεση του Λονδίνου αποτελεί μια από  τις κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως.
Εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς και επαγγελματίες – ιδιώτες του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής μας, πραγματοποίησαν επαφές με αντίστοιχους διεθνείς παράγοντες του τουριστικού προϊόντος (ξενοδόχους, πράκτορες, δημοσιογράφους κλπ) στα πλαίσια της προβολής και προώθησης των περιοχών της Περιφέρειας στο Βρετανικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος πέρα από το ενδιαφέρον των επισκεπτών για ήλιο και θάλασσα, έκδηλο ήταν και το ενδιαφέρον από τους λάτρεις του φυσικού τοπίου. Το χώρο του περιπτέρου επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδεία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Πάνου Λειβαδά και του αντιπροέδρου του Οργανισμού Χριστόφορου Καπαρουνάκη, καθώς και πλήθος εμπορικών επισκεπτών.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην εν λόγω έκθεση, καθώς και αυτή στην έκθεση TOUR SALON 2013, στο Πόζναν της Πολωνίας (17-19 Οκτωβρίου 2013), πραγματοποιήθηκε μέσω χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της δράσης «Τουριστική προβολή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης». Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια θα συμμετάσχει και στην έκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, τη Philoxenia, η οποία θα ανοίξει της πύλες της 21-24 Νοεμβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.