6.11.13

Στην Αλεξανδρούπολη η έδρα της Καλλονής για τα παιχνίδια της Super League;

Η Αλεξανδρούπολη είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πόλη που θα φιλοξενήσει την Καλλονή για τα επόμενα παιχνίδια της στη Super League. Ο Δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Λαμπάκης, επικοινώνησε με την ΠΑΕ και πρότεινε να παραχωρήσει στον σύλλογο το δημοτικό στάδιο με τα έξοδα πληρωμένα. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, τονίζει μεταξύ άλλων:
«…ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επικοινώνησε με την ΑΕΛ Καλλονής και της μετέφερε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την ομάδα μας, με ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ στο δημοτικό στάδιο της πόλης για όσους αγώνες είναι υποχρεωμένη να παίζει μακριά από το νησί!... Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δραστήριο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, που πρόσφερε «στέγη» στην ομάδα του νησιού μας, την οποία επιμένουν να κρατούν «άστεγη» συγκεκριμένοι ποδοσφαιροπατέρες της Μυτιλήνης…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.