26.11.13

Δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Θράκη πήραν τα βραβεία Made in Greece

Οι εταιρείες Συστήματα Sunlight, Pharmathen, είναι από τους μεγάλους νικητές των βραβείων Made in Greece.
Τα βραβεία «Made in Greece» θεσπίσθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.). Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην Ελληνική οικονομία, γι’ αυτό και το motto των βραβείων είναι: «Επιβραβεύουμε την Παραγωγή, Αναδεικνύουμε την Ελλάδα».
Πιο συγκεκριμένα, το βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας έλαβε η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, καθώς και το Βραβείο εξαγωγικής Αριστείας. Το τελευταίο βραβείο απονεμήθηκε και στην εταιρεία Pharmaten. Σημειώνεται ότι έπαινοι δόθηκαν στις επικρατέστερες υποψηφιότητες που βρέθηκαν στην τελική φάση ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικές διακρίσεις στις αξιόλογες υποψηφιότητες κάθε κατηγορίας βραβείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.