6.11.13

#ertopen #ert Ψηφίστηκε με διαρροές από την Βουλή το άρθρο για τις ψηφιακές άδειες

Με ονομαστική ψηφοφορία, όπως είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ που επέκρινε σφόδρα τη σχετική ρύθμιση, εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία 154 ψήφων το άρθρο του νομοσχεδίου για την υγεία που αφορά τις ψηφιακές άδειες.
Η ρύθμιση που περιγράφεται σε επτά σειρές στο άρθρο 18 του νομοσχεδίου με τίτλο «Ρυθμίσεις υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις», νομιμοποιεί χωρίς όρους και προϋποθέσεις όλα τα ιδιωτικά κανάλια που ήταν «στον αέρα» στις 31 Αυγούστου του 2013.
Με τον τρόπο αυτό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λύνουν μια «εκκρεμότητα» που υπάρχει από καταβολής της ιδιωτικής τηλεόρασης, αφού μέχρι τώρα όλα τα κανάλια λειτουργούν με προσωρινές άδειες οι οποίες δεν τους έχουν κοστίσει ούτε ένα ευρώ και τώρα τους χαρίζονται τα χρέη (δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια για την κατοχή των συχνοτήτων!). Διαβάστε πως ψήφισαν τα κόμματα και από πού προήλθαν οι διαρροές ψήφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.