6.11.13

Ο Ζακ Στεφάνου στο Café Αλάβαστρον στην Κομοτηνή

Η φετινή περιοδεία του Ζακ Στεφάνου θα είναι μοναχική. Μόνος θα περιπλανηθεί στις ελληνικές πόλεις με μια κιθάρα, τις μεγάλες επιτυχίες της 30ετούς καριέρας του (στη ζωή) και το ιερό εικόνισμα της αγίας των καιρών μας, της «Αγίας Φρίκης». Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, οι Κομοτηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν, σε μία μοναδική ακουστική βραδιά στο Café Αλάβαστρον (Δημοκρίτου και Μιλτιάδου), στις 22:00.
Τραγούδια του Ζακ Στεφάνου από την δισκογραφία του όπως το «Φτάσε στον πάτο» και το «Δείξε μου τον τρόπο» θα αποτελέσουν στιγμιότυπα μόνο μπροστά στον καταιγισμό επιτυχιών που ο Ζακ θα δαμάσει με την μοναχική του κιθάρα. Το κοινό θα συμμετέχει ως χορευτές, τραγουδιστές, οργανοπαίχτες αλλά ακόμα και ως μεγάλοι συνθέτες σε μια υπερπαραγωγή (όχι) που όπως και οι Scorpions θα επισκεφτεί όλες τις πόλεις τις Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.