14.11.13

Έναρξη του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων στη Δράμα

Ξεκίνησε στη Δράμα η δωρεάν διανομή τροφίμων μέσω του σχετικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ευθύνη για την υλοποίηση του ανωτέρω προγράμματος για την περιοχή μας έχει η ΠΕ Δράμας η οποία, μέσω των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, είναι αρμόδια για όλη την προεργασία που απαιτείται, τους ελέγχους των φορέων και των τελικών δικαιούχων, και τη σύνταξη των σχετικών παραστατικών.
Επιπλέον, με ειδική επιστημονική επιτροπή, εξασφαλίζει και τον απαιτούμενο ποιοτικό έλεγχο κατά την παραλαβή των τροφίμων. Κατά τη φετινή διανομή οι δικαιούχοι φορείς στην ΠΕ Δράμας είναι συνολικά δεκαπέντε. Αναλυτικότερα πρόκειται για το Κέντρο Προστασίας του παιδιού Δράμας, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, την Ιερά Μητρόπολη Δράμας,  τον Σύλλογο Παλιννοστούντων Τσάλκα, τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Δράμας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας, τον Σύλλογο Διαβητικών Δράμας, τον Δήμο Παρανεστίου, τον Δήμο Προσοτσάνης, τον Δήμο Δράμας, τον Δήμο Δοξάτου, τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου, την Ένωση Κυριών Δράμας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών και τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Χωριστής.
Επισημαίνεται πως μέσω του προγράμματος θα διανεμηθούν στη Δράμα το αμέσως προσεχές διάστημα, πάνω από 70 τόνοι ζυμαρικών, 10 τόνοι φέτας, περισσότεροι από 5 τόνοι κασέρι, σχεδόν 10 τόνοι γραβιέρας και πάνω από 30.000 λίτρα λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.