21.11.13

Ντόλιος: «Θα έβλεπα με καλό μάτι μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άνοιγμα» προς τον ΣΥΡΙΖΑ για μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έκανε ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος.
Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι «παρα φύσιν» και επομένως η Κουμουνδούρου πρέπει να κοιτάξει για συμμάχους προς την Κεντροαριστερά, τασσόμενος παράλληλα υπέρ μιας συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ντόλιου.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/13 14:32

    καραγκιόζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/13 15:30

    Καημένος!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/13 15:33

    Μα τέτοια κατάπτωση;;;αμφιβάλω αν το συριζα Έβρου δει με καλό μάτι αυτή την επαγγελματική πολιτική κίνηση. Κάθε άλλο από ότι μαθαίνουμε έχει ξεσηκώσει θυελα αντιδράσεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/11/13 17:12

    ΑΣ ΨΑΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΗ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 09:06

      Η βλακεία σου φαίνεται μόνε πασοκε από αυτά που γράφεις. Τα στελχη που είναι στο συριζα εξαιτίας αυτών πήγαν. Αν δεν ήταν αυτοί οι τύποι τότε και άλλη πολιτική θα είχε το ΠΑΣΟΚ φυσικά. Γι αυτό το επιχειρημα σου είναι άτοπο τουλάχιστον. Αν ο συριζα δεχθεί τους κωλοτούμπες αυτούς έχει και καμένο και χρυσή αυγή και της μάνας το κέρατο αρκεί να μην είναι αυτοί τους οποίους περιμένουμε να λογοδοτήσουν για τις τόσα χρόνια τραγικές κι πλανεμενες πολιτικές τους. Βγες έξω και ρώτησε για το θέμα να δεις τι θα εισπράξεις γθ αυτά που λες. Άλλ αμμφιβαλω αν έχεις τα κότσια βολεμενε θετικε κεντροαριστερε ιμιτασιον....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/11/13 17:05

      Το "βγες έξω και ρώτα" άστο καλύτερα.... Αν είναι να εμπιστετούμε την οχλοκρατία τότε καήκαμε. Εκεί ποντάρει φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θα του βγει.

      Σωστή η επισήμανση ότι ο Ντόλιος τους μάρανε, δε βλέπουν ότι μαζέψαν στο σΥΡΙζΑ όλη την πασοκαρία που ήταν υπεύθυνη χοντρά για την επιδοματούχα σπατάλη 30 ετών "στο όνομα της αριστεράς" και η οποία χρεοκόπησε τη χώρα, διστρεβλώνουν κι από πάνω τις καταστάσεις γιατί τα αριστερά καθυστερημένα δεν έχουν επιχειρήματα... Μόνο βρισιές, ταμπελίτσες και απλοϊκές διαπιστώσεις...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/11/13 20:39

      Λέγε τα μόνος σου γιατί δεν τολμάς να τα πεις στην οχλοκρατια...πάρτο χαμπάρι αν και το ξέρεις καλα εσύ και ο φίλος σου που υπερασπίζεσαι ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ ΣΑΣ ΈΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΌΤΕΡΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ. ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΊΤΕ ΚΑΦΈ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΘΕΊ Η ΒΟΥΚΕΘΤΙΚΗ ΑΣΥΛΊΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/11/13 19:01

      Δε ντρεπόμαστε 20:39 να πιούμε καφέ. Λεφτά δεν έχουμε.

      Και να σου πω και κάτι; Ρε ας μας γράψει η ιστορία κι ας είναι με μελανά γράμματα. Ξέρω εγώ τι να κάνω τότε, αλλά δεν.

      χααααααααααα, αρχιπαπάρικο τρολ, να απειλείς κανένα χαχόλο, όχι εμένα τουλάχιστον παπάρα.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.