10.11.13

Ταξιλδάρης – Καλαράς ένιωσαν τον ρατσισμό των διοργανωτών του Μαραθωνίου της Αθήνας

Οι Αλεξανδρος Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς ταξίδεψαν από την Κομοτηνή στην Αθήνα, με σκοπό να συμμετάσχουν στον κλασικό μαραθώνιο με τα χειρήλατα αμαξίδια τους.  Οι διοργανωτές είχαν άλλη άποψη και απαγόρευσαν την συμμετοχή των δυο διακεκριμένων αθλητών – παραολυμπιονικών, φέροντας ως δικαιολογία την επικινδυνότητα των χειρήλατων αμαξιδίων  για τους μη αναπήρους συμμετέχοντες.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/11/13 15:38

    'Οι διοργανωτές είχαν άλλη άποψη και απαγόρευσαν την συμμετοχή των δυο διακεκριμένων αθλητών – παραολυμπιονικών, φέροντας ως δικαιολογία την επικινδυνότητα των χειρήλατων αμαξιδίων για τους μη αναπήρους συμμετέχοντες'.
    Έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται πως οι διοργανωτές τη δικαιολογία την έβγαλαν από το μυαλό τους...φοβούμενοι μήπως κάτι;...τι; Μήπως υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί, για τους οποίους σαφώς και δεν πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις σε διεθνείς αγώνες; Μήπως αδικούνται άλλα ΑΜΕΑ που θα ήθελαν επίσης να συμμετάσχουν και σεβόμενοι τους κανονισμούς δεν το έκαναν; Το ποιά είναι τα 2 παιδιά είναι γνωστό και απολαμβάνουν την εκτίμηση και το θαυμασμό όλων, αλλά καλό είναι να παρουσιάζονται τα πράγματα αντικειμενικά...το περί συμμετοχής σε πανηγυράκια δε, εντελώς άστοχος σχολιασμός εκ μέρους των διοργανωτών...μήπως αδικούμε όμως και ένα μεγάλο θεσμός εξαιτίας ενός καραγκιόζη; Ζητώ εκ μέρους συγγνώμη αν αγνοώ κάποιες λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.