3.11.13

Δίκαιη μοιρασιά στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης

Για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι ο Πανθρακικός δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Κομοτηνής παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Το κακό γύρισμα του Πιπίνη προς τον Ερνάντες μόλις στο 5ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Τζάνη να μπει στη φάση και να πλασάρει εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.  Στη συνέχεια οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και αμύνθηκαν σωστά, κρατώντας το 1-0 ως το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να απειληθούν. Θα μπορούσαν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 42’, όμως ο Ερνάντες έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Ρομέου.
Η πρώτη πραγματικά σημαντική ευκαιρία του Αστέρα χάθηκε στο 52’, όταν από σέντρα του Μουνάφο και κεφαλιά πάσα του Μπαράλες, ο Ντε Μπλάσις αστόχησε από κοντά. Τελικά, οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 60’ χάρη σε μία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, με τον Ντε Μπλάσις να στρώνει στον Ουσέρο και τον Ισπανό να πιάνει έναν «κεραυνό» που δεν ήταν δυνατόν να αποκρούσει ο Σέρεμετ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Σαρακατσάνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δεχθεί την πρώτη για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ), αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 78’ με την αποβολή του Γκοϊάν, που και αυτός είδε μέσα σε ένα τετράλεπτο δύο κίτρινες κάρτες. Στο 79’ ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρομέου και το 1-1 έμεινε ως τη λήξη. Ο Αστέρας παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες ισόβαθμες στους 14 βαθμούς και «συγκατοικούν» στην τέταρτη θέση, μαζί και με τους Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τζάνης (90+2΄ Χασομέρης), Ιγκόρ (67΄ Ντιόγκο), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Χρήστου, Κάσες (76΄ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Εμποου, Ρομέου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Πιπίνης (57΄ Πολ), Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Εντό (65΄ Μπακασέτας), Ουσέρο, Μουνάφο (85΄ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Ναβάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.