28.11.13

Τρεις συλλήψεις στην Καβάλα για ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθησαν στην Καβάλα, δύο άνδρες, ηλικίας 55, 48 και μία γυναίκα 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.
Μετά από αστυνομικές έρευνες, προέκυψε ότι ο 55χρονος προμήθευε την 50χρονη με ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες αυτή στη συνέχεια διακινούσε στην Καβάλα. Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκε αρχικά η δράστιδα να διαθέτει στον 48χρονο μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 2,6 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 110 ευρώ, ενώ στη συνέχεια εντοπίσθηκε και ο 55χρονος στην οικία του, όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή των δύο δραστών, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων και 110 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στα σπίτια της 50χρονης και του 55χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Στο σπίτι της 50χρονης, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 28,4 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 55χρονου τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 24,9 γραμμαρίων, έντεκα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOXONE, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.