23.11.13

Σύλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών μεταναστών στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης και στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, ένας 47χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, ένας 28χρονος υπήκοος Παλαιστίνης και ένας 26χρονος υπήκοος Ισραήλ. Οι παραπάνω προσπάθησαν να περάσουν στην ενδοχώρα 32 μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθη αρχικά, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, ο 47χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπίστωσαν ότι προωθούσε τους μετανάστες. Ακολούθως, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό, οι άλλοι δύο δράστες, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, προπορεύονταν του φορτηγού που οδηγούσε ο 47χρονος και λειτουργούσαν ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το φορτηγό αυτοκίνητο, είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα, από περιοχή της Αθήνας, καθώς και ότι οι πινακίδες του, φέρουν εμφανή σημάδια πλαστότητας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.