16.11.13

Κέντρο της Ελλάδας για φοιτητές του σχεδίου μόδας το Σουφλί

Δεκαοχτώ συμμετέχοντες φοιτητές στο διαγωνισμό Greek Silk, από ΤΕΙ και σχολές σχεδίου μόδας και υφάσματος από όλη την Ελλάδα, φιλοξενεί στο Σουφλί ο Σύλλογος Φίλων της Μετάξης «Η Χρυσαλίδα», στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2013. 
Παράλληλα η πόλη του Έβρου, θα φιλοξενήσει 30 ακόμα φοιτητές του ΤΕΙ - μόδας και σχεδίου υφάσματος Κιλκίς για να παρακολουθήσουν τις ημερίδες και τα Workshops με τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Στις ημερίδες και στα Workshops, εισηγούνται και επιμελούνται καθηγητές από όλες τις σχολές σχεδίου μόδας και ΤΕΙ όλης της χώρας. 
Σκοπός και στόχος του διαγωνισμού, των ημερίδων και των εργαστηρίων είναι να έρθουν σε επαφή οι νέοι δημιουργοί με το Ελληνικό Σουφλιώτικο Μετάξι, με τις δυνατότητές του, τις προοπτικές του και να εμπνευστούν για τις τελικές τους δημιουργίες που θα καταθέσουν ως προτάσεις στο διαγωνισμό. Μεγαλύτερος στόχος, οι αυριανοί επαγγελματίες να έχουν ήδη γνωρίσει από κοντά το Σουφλιώτικο Μετάξι. 

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.