5.11.13

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στον Έβρο

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στον Έβρο, με τους απεργούς συνδικαλιστές να συγκεντρώνονται στις 10:30 στο Εργατικό κέντρο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στις 11:00 στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ σε κάλεσμα της για την απεργία τονίζει: «Η Τετάρτη 6 Νοεμβρίου είναι μέρα απεργίας για τους εργαζόμενους, αλλά και μέρα διαδήλωσης για όλο τον λαό. Είναι διαδήλωση για τους απεργούς, αλλά και τους ανέργους. Για όσους τους κόβεται το ρεύμα και το νερό. Για όσους ληστεύονται με φόρους. Για όσους απειλούνται με κατασχέσεις. Για όσους πετιούνται έξω από τα σχολεία και τα νοσοκομεία. Για τους νέους και τις νέες που με βία σπρώχνονται στην απογοήτευση και τη μετανάστευση.
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου θα πρέπει να ακουστεί δυνατά η απάντησή μας. Να φωνάξουμε δυνατά ότι υπάρχει άλλος δρόμος για τη χώρα, για το λαό μας, για τους εργαζόμενους, τους νέους. Αυτή η απεργία να γίνει η απάντησή μας. Λέμε όχι:
  • Στο ξεχαρβάλωμα της δημοκρατίας.
  • Στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία, τον αυταρχισμό και την καταστολή.
  • Στο φασισμό και την εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
  • Στον φόβο και τον διχασμό.
Όλοι και όλες στην απεργία! Ενάντια στον ολοκληρωτισμό, τα μνημόνια και τον φασισμό! Για να νικήσει η δημοκρατία και η δικαιοσύνη! Για να νικήσει η ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.