29.11.13

Ξεκινά τον Δεκέμβρη την λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Τις εργασίες συντήρησης  που εκτελούνται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Οι εργασίες αφορούν αντικαταστάσεις συρματόσκοινων συρόμενων αναβατήρων, σημάνσεις  διαδρομών κατάβασης, συντήρηση μηχανημάτων διάστρωσης χιονιού, αποκατάσταση βλαβών από κλοπές κλπ.
Σχετικά με την επίσκεψη του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθηση του πως στα μέσα Δεκέμβρη θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο. «Γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι σίγουρο ότι και εφέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσουμε το Χιονοδρομικό Κέντρο, παρόλο ότι το παραλάβαμε κλειστό από την προηγούμενη διοίκηση. Είναι γνωστό ότι από φέτος την αρμοδιότητα λειτουργίας του Κέντρου, την έχει αποκλειστικά η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και προσπαθούμε ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.