15.11.13

Το κύκνειο άσμα της Ορθοπεδικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, κλείνει η ορθοπεδική κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Σε αίτημα του νοσοκομείου για πρόσληψη επτά επικουρικών ιατρών σε νευραλγικούς τομείς, όπως η ορθοπεδική κλινική, το υπουργείο δεν ανταποκρίθηκε.
Μέλη της Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών του νοσοκομείου, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο της κλινικής και ανέφεραν πως «η μεθοδικά οχευμένη απαξία του Νοσοκομείου Κομοτηνής, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, εργαζόμενους και φορείς, απέναντι σ’ αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα που ετοιμάζουν». Οι ίδιοι απεύθυναν έκκληση προς όλο το πολιτικό προσωπικό της περιοχής, προς όλους του φορείς και γενικότερα προς ολόκληρη την τοπική κοινωνία να σταθεί απέναντι σ’ αυτή την υγειονομική απογύμνωση της Ροδόπης.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/13 07:40

    Το καλύτερο που είχε να γίνει. Γέμισε στραβά χέρια τόσα χρόνια η πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/13 14:53

    Η συριζέικη Αυτόνομη (πολύ αυτόνομη) Παρέμβαση ας μας πεί πρώτα για τα φακελλάκια και μετά να πάει να παραπονεθεί στον αυτορίπτη ελικοπτέρων νέο διοικητή για την επιλογή του οποίου δεν είπε κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/13 10:37

    Που ειναι ο Δημος ? που ειναι η περιφερεια ? που ειναι οι υπολοιποι βουλευτες του νομου? που ειναι ο πρωην και ο νυν προεδρος του νοσοκομειου ? ο κοσμος θα μιλησει τελευταιος αλλα αυτο που θα πει θα ακουστει πολυ δυνατα. Ολα τα ανεχομαστε για την υγεια ομως τιποτα, και για να μην βιαστειται δεν εχω καμια σχεση με τον Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.