29.11.13

Δράσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS από την HelMSIC Αλεξανδρούπολης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πιστή στο ραντεβού της, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης δραστηριοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1 Δεκεμβρίου). Συμμετέχοντας στην καμπάνια της UNAIDS, σύνθημά μας και αυτή τη χρονιά είναι το «Getting to Zero: Zero new HIV infections, Zero discrimination, Zero AIDS related deaths».
Γνωρίζοντας ότι η καλύτερη πρόληψη είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση αυτή τη χρονιά απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους νέους, ενθαρρύνοντας την προσοχή και φροντίδα του ατόμου σε ό, τι αφορά την δική του προφύλαξη αλλά και των άλλων.  Επιπλέον, στρεφόμαστε κατά των διακρίσεων και του στιγματισμού απέναντι στα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον HIV.
Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τους φοιτητές Ιατρικής στο χώρο της εκπαίδευσης του ΠΓΝΑ. Επίσης, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ενημερωτική δράση (street action) στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το Δημαρχείο, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το AIDS και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα με διανομή φυλλαδίων και προφυλακτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.