5.11.13

7 μετάλλια στους διασυλλογικούς κολύμβησης χάρισε στην Ορεστιάδα ο Νηρέας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ ΟΘΑΚ 2013. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας πισίνας 50 μ. όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 340 αθλητές/αθλήτριες, από 21 συλλόγους της βορείου Ελλάδος της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, με το επίπεδο των αγώνων να είναι αρκετά υψηλό.
Ο ΝΗΡΕΑΣ συμμετείχε με 25 κολυμβητές-τριες 8-12 ετών, εκ των οποίων οι 9 αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε 50άρα πισίνα. Τα δελφινάκια της ομάδας, σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ, πέτυχαν 11 νέους χρόνους σε αγωνίσματα όπου συμμετείχαν για πρώτη φορά, κατέκτησαν 7 τέταρτες θέσεις και απέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια 2 χρυσά,1 ασημένιο και 4 χάλκινα. Αναλυτικά:
  • 2 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μακροβασιλείου Αικατερίνη (γεν. 2004) στα αγώνισμα των 200 μέτρων Ελεύθερο με χρόνο 3.01.30, στα 200μ. Μ.Α. με 3.23.24 και στα 100 μ. Ύπτιο 1.35.44. Αξίζει να σημειωθεί πως η 10χρονη κολυμβήτρια του ΝΗΡΕΑ συμμετείχε για πρώτη φορά και στα τρία αγωνίσματα.
  • Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Αθανασιάδης Σωτήρης (γεν. 2006) στα 50 μ. πρόσθιο με χρόνο 59.20. Τα οκτάχρονα δελφινάκια του ΝΗΡΕΑ Παλεράς Ευστράτιος και Αθανασιάδης Σωτήριος που ανήκουν ακόμη στις ακαδημίες του συλλόγου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους κατακτώντας τέταρτες και πέμπτες θέσεις στα 50μ ελεύθερο και στα 50μ. ύπτιο αφήνοντας θετικές υποσχέσεις για τη μελλοντική τους πορεία. Οι μικροί κολυμβητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πισίνα 50μ. και σε τόσο μεγάλο κοινό.
  • Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Καμπάδαης Γεώργιος (γεν. 2002) στο αγώνισμα των 100 μέτρων ελεύθερο με χρόνο 1.17.12, ενώ για 3 δέκατα του δευτερολέπτου έχασε την τρίτη θέση στο αγώνισμα των 50 μέτρων ελεύθερο.
  • Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Παπαγιαννίδου Ελένη (γεν. 2004) στο αγώνισμα των 100μ πρόσθιο στο οποίο αγωνιζόταν και για πρώτη φορά με χρόνο 1.50.47.
  • Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος (γεν. 2005) στα 50 μ. πεταλούδα με χρόνο 46.68 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Επίσης ο 9χρονος κολυμβητής του ΝΗΡΕΑ εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στα 50 μ ελεύθερο και 50 μέτρα πρόσθιο όπου κατέκτησε την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.
Το ΔΣ του ΝΗΡΕΑ θα ήθελε να συγχαρεί τους προπονητές της αποστολής Μιρμιγκίδη Ιωάννη και Μαχαιρίδη Αριστείδη, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές για την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση.
Αθλητές/ριες του ΝΗΡΕΑ της 25μελούς αποστολής: Καμπάδαης Γεώργιος, Βασιλοπούλου Αναστασία, Μουσίκας Χρήστος, Σταματακής Πασχάλης, Παπαγιαννίδου Ελένη, Μακροβασιλείου Αικατερίνη, Μπαχαρίδου Άντα, Καλπακίδης Ηλίας, Πανταζίδης Τηλέμαχος, Ζηλούδης Γρηγόριος, Παρασκευόπουλος Παναγιώτης, Κουρογιάννης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ρετσίδης Βασίλειος, Βασιλόπουλος Κυριάκος, Σπανδωνίδης Βασίλειος, Ζαχαριάδου Μαρίλια, Τσιρούδη Αποστολία, Μπαχαρίδου Μαρία, Αθανασιάδης Σωτήρης, Παλεράς Στράτος, Τζίνη Ραφαηλία, Μαλτούδη Μαρία, Σιββά Δανάη και Σιββά Χριστιάννα.
Προπονητές: Μιρμιγκίδης Ιωάννης, Μαχαιρίδης Αριστείδης
Έφορος Ομάδας: Καμπάδαης Πασχάλης
Υπεύθυνη Αποστολής: Αραμπατζή Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.