1.10.13

Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Έκθεση Kavala Expo 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην έκθεση Kavala Expo 2013. Στην Έκθεση, η οποία είχε ως στόχο την προβολή των παραγόμενων και εμπορευόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, προσήλθαν περισσότεροι από 10 χιλιάδες επισκέπτες.
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης αναφέρθηκε στα πρωτοφανή και πρωτόγνωρα για τις νεότερες μεταπολιτευτικές γενιές χαρακτηριστικά της εποχής και τόνισε πως η περιοχής μας «διαθέτει ένα τεράστιο πλεόνασμα ανθρώπινου δυναμικού, ανθρώπους με τεχνογνωσία και αγάπη για τον τόπο τους όπως κι έναν πρωτογενή τομέα που διαθέτει δυναμική και προοπτική για καλλιέργειες που θεωρούνται εναλλακτικές και δυναμικές. Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να χαράξουμε νέους δρόμους που θα δημιουργήσουν σταδιακά νέες θέσεις εργασίας γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν».
Να σημειωθεί πως με πρόσφατη απόφαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, παραχώρησε λειτουργικά άρτιο στο Επιμελητήριο της Καβάλας, το Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.