10.10.13

Χαρακίδης: «Αποτυχημένη παράσταση από τους Παπαεμμανουήλ και Μαμσάκο»

Το θέατρο του παραλόγου με τους περιφερόμενους θιάσους των συνιστωσών της παράταξης «Νέα εποχή – Νέα Δράμα» συνεχίζεται.  Η υποκριτική στάση και ο φαρισαϊσμός συνοδεύουν πλέον συνεχώς τους κυρίους Μαμσάκο και Παπαεμμανουήλ όπως και τους ακολούθους τους.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου έδειξαν για ακόμη μία φορά, ότι άλλα ψηφίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, άλλα λένε έξω στους συμπολίτες μας χτυπώντας τους στην πλάτη και άλλα πράττουν σε επόμενα Δημοτικά Συμβούλια. Η πλήρης δηλαδή ανακολουθία λόγων και έργων. Ευτυχώς για το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχουν σημαντικές εξαιρέσεις Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, που έδειξαν και δείχνουν στάση υπευθυνότητας, αλλά και επίγνωσης του ρόλου που τους έχει ανατεθεί από τους Δραμινούς.
Συγκεκριμένα, στο θέμα της απόφασης για την κατασκευή μνημείου που θα υλοποιηθεί για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας, η ομάδα των κυρίων Παπαεμμανουήλ και Μαμσάκου επέδειξε για ακόμη μία φορά μια στάση απόλυτα προσβλητική για τους συμπολίτες μας.
Αρχικά ψήφισαν την κατασκευή του μνημείου αλλά στη συνέχεια δεν ψήφισαν τον ανακεφαλαιωτικό πίνακα με τον οποίο εγκρίνονται οι δαπάνες του έργου. Πραγματικά πρωτοφανές!!! Αυτή η ανακόλουθη και υποκριτική στάση απέναντι στους Δραμινούς δεν χαρακτηρίζει για πρώτη φορά τους συγκεκριμένους Δημοτικούς Συμβούλους.
Επιβεβαιώνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο στη συνείδηση του λαού μας, το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, δηλαδή αυτό του περιφερόμενου θιάσου. Ένα χαρακτηριστικό που τους έχει αποδώσει στην καθημερινότητα, ο ίδιος ο συνδημότης μας αφού μπορούν και μεταμορφώνονται συνεχώς. Δυστυχώς για αυτούς, ακόμη και σε αυτήν την τελευταία παράσταση και ταυτόχρονα στην απέλπιδα προσπάθεια να παραπλανήσουν τη νοημοσύνη μας, θα τους συνοδεύει η αποτυχία όπως και η αποστροφή των συνδημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.