17.10.13

Λευκό από τον βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη στην άρση ασυλίας του Χρυσαυγίτη Αλεξόπουλου

Μεγάλη ενόχληση και δυσφορία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξιμου, την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και σε πολλούς βουλευτές για τη στάση του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, ως προς την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Ο κ. Κυριαζίδης όχι μόνο ψήφισε λευκό παίρνοντας αντίθετη θέση απ’ αυτή της επιτροπής δεοντολογίας αλλά και με δηλώσεις του στις κάμερες μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης έσπευσε να «αθωώσει» τον χρυσαυγίτη βουλευτή που κατηγορείται για τη λειτουργία παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού.
Μάλιστα τα κυβερνητικά στελέχη θυμίζουν ότι ο κ. Κυριαζίδης δεν είναι ένας απλός βουλευτής, αλλά και πρώην συνδικαλιστής των αστυνομικών και η σημερινή του στάση δίνει ένα αρνητικό μήνυμα στην προσπάθεια του Νίκου Δένδια να αποδείξει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.