2.10.13

Στην Κομοτηνή για εκδήλωση του ΤΕΕ Θράκης ο Σταύρος Καλαφάτης

Στην Κομοτηνή θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάρης, για να συμμετέχει σε ενημερωτική εκδήλωση του ΤΕΕ Θράκης για το νέο Νόμο περί αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης (Ν. 4178/2013). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα συμμετάσχουν εκτός από τον υπουργό, ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας κι Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ Σωκράτης Αλεξιάδης καθώς και οι Ευρυδίκη Γαρδίκη, Προϊσταμένη τμήματος Α’ της Διεύθυνσης Οικοδομικού Κτιριολογικού Κανονισμού και Κωνσταντίνος Καρατσώλης, Νομικός Συνεργάτης ΤΕΕ και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών ΥΠΟΜΕΔΙ και ΥΠΕΚΑ. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών – εισηγήσεων θα δοθεί δυνατότητα υποβολής σχετικών ερωτημάτων στα οποία θα απαντήσουν τα στελέχη του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.