17.10.13

Συνεταιρισμοί και Επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βραβεύτηκαν από τον Κάρολο Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, μαζί με τους βραβευθέντες επιστήμονες, ερευνητές, αγρότες, εκπροσώπους Συνεταιρισμών και επιχειρηματίες που έχουν διακριθεί για την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα.
Ο κ. Τσαυτάρης παρουσίασε στον κ. Παπούλια καθένα από τους παρευρίσκομενους εξηγώντας μαζί τους στον Πρόεδρο τί έχουν καταφέρει στον τομέα τους. Ο Πρόεδρος με την σειρά του, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ότι ασχολούνται με την αναβάθμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε επειδή διακρίθηκαν για την «επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα» σε εκδήλωση του υπουργείου, η οποία είχε διοργανωθεί στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με θέμα «Νέα ΚΑΠ: Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Ελληνική Γεωργία». Από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ βραβεύτηκαν οι εξής:
• Γρηγόρης Αργυρίου (ΑΣΟΠ Δράμας), πιστοποιημένη καλλιέργεια ροδιάς-μεταποίηση και εξαγωγή πιστοποιημένου φυσικού χυμού ροδιού
• Δώρα Κατσικούδη (Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης), Μπύρα Βεργία, Τσάι Tuvunu
• Αναστάσιος Γιακμογλίδης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής, Επεξεργασίας, Εμπορίας Σκόρδου Βύσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.