31.10.13

Μαζική συγκέντρωση των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μαζική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι κτηνοτρόφοι σύλλογοι της περιφέρειας μας, έξω από την έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή. Στην κινητοποίηση, εκπρόσωποι των Κτηνοτροφικών Συλλόγων από Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα, μίλησαν στους συγκεντρωμένους κτηνοτρόφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/11/13 08:36

    Σταδιακά περνάμε σε μια πιο "ποπ" μετάλλαξη του δημόσιου λόγου.

    Περιορίζονται οι υστερικές εκφράσεις με σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση στην εξουσία από την αξιωματική αντιπολίτευση (πλην απαραίτητων εξαιρέσεων που συντηρούν το γραφικά επαναστατικό φρόνημα των ηλιθίων) κάτι που ολοένα και περισσότερο θα γίνεται εμφανές.

    Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα επαναστατικό κλίμα απέναντι στην τρόικα το οποίο και επιτυγχάνει καθώς αυτοί που την υποστηρίζουν δεν διαφέρουν τρομακτικά από τη μάζα των υπόλοιπων ψηφοφόρων (απλά βλέπουν άλλα όνειρα). Αργά αλλά σταθερά θα φτάσουμε στο στάδιο της αποδοχής, όλοι. Δεν περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό. Οι πολιτικοί που είναι, και αυτοί που θα έρθουν, στην εξουσία προέρχονται από την ίδια δεξαμενή από την οποία προέρχονται και οι ψηφοφόροι. Οι μεν προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν, οι δε ψηφίζουν αλλά δεν μπορούν επίσης. Και οι δύο είναι εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορούν να βγουν. Κάτι σας το αυγό με την κότα.

    Η πραγματικότητα θα μας αναγκάσει όλους να καταλάβουμε ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.Όπως και λεφτά γενικώς. Μπλουζάκια πάντως έχω για όλους. Και ποπ κορν και μπύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.