18.10.13

Συγχαρητήρια Σταύρου Βαβία στους βραβευθέντες συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα στους βραβευθέντες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκπροσώπους Συνεταιρισμών και επιχειρηματίες που διακρίθηκαν για την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα, απέστελλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Βαβίας. Στο μήνυμα του τονίζει:
«Σε μία εποχή κρίσης, σε μία εποχή περιεκτικής ταυτοποίησης των πάντων, η απάντηση δίνεται από την περιφέρεια. Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας για την οποία τόσοι μιλούν, είναι η αγροτική παραγωγή, οι εξαγωγές, το ξαναγέννημα αυτού του τόπου μέσα από μία νέα προσέγγιση για την οικονομία και την ανάπτυξη.
Συγχαρητήρια, γιατί αποδείξατε πως η απάντηση σε αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα, δεν μπορεί να είναι ούτε παθητική ούτε μοιρολατρική. Η απάντηση δίνεται με δουλειά, με συνέργεια, με επανασχεδιασμό της νέας εποχής. Συγχαρητήρια, γιατί δείξατε τον δρόμο κι εμείς ως Περιφέρεια ΑΜ-Θ πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, για να ανιχνεύσουμε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας».
Να σημειωθεί πως οι βραβευθέντες είναι οι εξής:
  • Γρηγόρης Αργυρίου (ΑΣΟΠ Δράμας)
  • Δημήτρης Πολιτόπουλος (Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης)
  • Αναστάσιος Γιακμογλίδης (Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγής, Επεξεργασίας, Εμπορίας Σκόρδου Βύσσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.