3.10.13

Επιθεώρηση των εργασιών ανακατασκευής του δρόμου Σκαλωτής – Δασικού Χωριού

Το έργο της ανακατασκευής του δρόμου Σκαλωτής – Δασικού Χωριού Ελατιάς επιθεώρησε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες. Πρόκειται για δρόμο συνολικού μήκους 15,5 χιλιομέτρων και πλάτους 6 μέτρων, το κόστος ανακατασκευής του οποίου ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια Ευρώ.
Μετά το πέρας της επιθεώρησης των εργασιών ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε ότι «ο δρόμος που συνδέει τη Σκαλωτή με το Δασικό Χωριό Ελατιάς είναι σημαντικός για την προσπελασιμότητα στην καρδιά του ορεινού μας όγκου και η βελτίωσή του θα συμβάλει στην τουριστική αναβάθμιση και τη συνολική αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής. Στη θέση ενός προβληματικού και σχεδόν αδιάβατου δρόμου κατασκευάζεται ένας νέος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για την κατηγορία του. Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια τόσο τα στελέχη των Τεχνικών μας Υπηρεσιών όσο και την ανάδοχο εταιρεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.