16.10.13

Αφαιρούσαν μεταλλικά αντικείμενα από εκσκαφείς στη Δράμα και μετά τα πωλούσαν

Συνελήφθησαν σε χωριό της Δράμας, δύο άντρες ηλικίας 46, 37 και μία γυναίκα 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τους δύο δράστες, να μεταφέρουν με το φορτηγό αυτοκίνητο της 39χρονης, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσαν, λίγη ώρα νωρίτερα, από μηχάνημα έργου (εκσκαφέα). Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο άντρες σκόπευαν να διαθέσουν, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, έναντι χρηματικής αμοιβής, στην 39χρονη, η οποία διατηρεί κατάστημα παλαιών σιδερικών και μετάλλων σε χωριό της Δράμας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη. 
Σημειώνεται ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 39χρονης περιλαμβάνει επίσης και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή της 113 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων Xanax, Lexotanil και Notorium. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.