11.10.13

Εκδήλωση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Adelante για την καταστολή των «άκρων»

«Οι κοινωνικοί αγώνες στο εδώλιο: Καταστολή των “άκρων” στην Ευρώπη σήμερα», είναι το θέμα της εκδήλωσης – συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή, στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Adelante. Από τον γερμανικό αντιτρομοκρατικό στις δίκες του Κορυδαλλού, από το κίνημα ενάντια στα πυρηνικά στον αγώνα της Χαλκιδικής ενάντια στο χρυσό, ακτιβιστές και νομικοί ξετυλίγουν το κουβάρι του αστυνομικού – δικαστικού συμπλέγματος, φωτίζουν αθέατες όψεις της καταστολής και αναλύουν το νομικό σχεδιασμό των ευρωπαϊκών κρατών ενάντια στα κινήματα.
Η εφαρμογή της θεωρίας των δύο άκρων στη χώρα που τη γέννησε, η εξαγωγή νομικής «τεχνολογίας» στην Ελλάδα και αλλού, και βέβαια η συλλογική οργάνωση της νομικής βοήθειας ενάντια στις κατασταλτικές προκλήσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και διοργανώνεται από τους: Πρωτοβουλία Νομικών για την Ελευθερία, Rote Hilfe, Ausser Kontrolle, 129 e.V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.