3.10.13

Δύο ακόμη εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ για το Δήμο Δράμας ύψους 860.000 ευρώ

Συνεχίζει να καταρρίπτει θετικά ρεκόρ στην ένταξη έργων υποδομής για την πόλη και τις κοινότητες ο Δήμος της Δράμας.
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλο, οι εντάξεις 2 ακόμη νέων έργων μέσω του προγράμματος «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Αναγέννησης του Δήμου Δράμας 2007-2013 με συνολικό προϋπολογισμό 7,2 εκατομμύρια ευρώ.
Τα δύο νέα έργα που εντάχθηκαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορούν:
• Την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου (προπονητηρίου) στεγαζόμενου με φουσκωτή κατασκευή, χώρου αποδυτηρίων και δύο γηπέδων beach volley στον χώρο δυτικά του Αθλητικού Κέντρου «Κραχτίδη» προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και
• Την αναβάθμιση των υποδομών του σπιτιού ανοιχτής φιλοξενίας της ένωσης κυριών Δράμας με αντικατάσταση των κουφωμάτων που αποσκοπούν στην μείωση του λειτουργικού κόστους της κοινωνικής δομής προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.