29.10.13

Επίσκεψη 500 κατοίκων του Δήμου Τούζλας Κωνσταντινούπολης στη Δράμα

Την Δράμα επισκέφθηκαν περίπου πεντακόσιοι Τούρκοι κάτοικοι του Δήμου Τούζλας της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι συνοδευόταν από τον Alattin Buyükkaya υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, την Gülay Dalyan Βουλευτή, τον Sadi Yazici Δήμαρχο της πόλης της Τούζλας και τον Safak Özkan Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Rumeli της ίδιας πόλης, καθώς και από τριάντα δημοσιογράφους μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας (TRT, CNN Turk κ.ά.).
Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν στην Αντιπεριφέρεια ο Γιάννης Ξανθόπουλος, οι βουλευτές του Νομού, οι Δήμαρχοι Δράμας και Παρανεστίου Κυριάκος Χαρακίδης και Νίκος Καγιάογλου καθώς και αντιπροσωπεία Πολιτιστικών Συλλόγων της Δράμας (Σύλλογος Ποντίων Δράμας ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ, Εκπαιδευτήρια  Ελληνικής Παράδοσης, Λύκειο Ελληνίδων Δράμας).
Στην τελετή υποδοχής που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο Δραμινών Πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, οι εκπρόσωποι φορέων των δύο πλευρών αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα και στους σύντομους χαιρετισμούς τους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα στενότερων επαφών, σύσφιξης των σχέσεων και επισκέψεων μεταξύ των δύο περιοχών της Δράμας και της Τούζλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.