31.10.13

Αποκλείστηκε ο Πανθρακικός από την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Πανθρακικός που ηττήθηκε στην Κομοτηνή με 4-1 στα πέναλτι από τη Νίκη Βόλου για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πανθρακικός παρατάχθηκε για να ανατρέψει την ήττα 2-1 στον Βόλο.
Και τα κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε 2-0 με τα τέρματα των Τζάνη και Ιγκόρ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, η Νίκη Βόλου το πάλεψε βλέποντας τους γηπεδούχους να βολεύονται με το σκορ και σκόραρε το γκολ που έστειλε το ματς στην παράταση. Δράστης ο Ανιέτε στο 80ο λεπτό. Το ματς οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο όπου δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό κι αυτό γιατί το άγχος είχε κυριεύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Με το 2-1 να παραμένει το ματς οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με τους παίκτες της Νίκης Βόλου να αποδεικνύονται ψύχραιμοι απέναντι στους άστοχους γηπεδούχους και να κερδίζουν 4-1.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Πόποβιτς, Χρήστου, Ρομέου (69' Καθάριος), Εμπόου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Μίκουλιτς, Τζάνης (66' Χασομέρης), Σκλιοπίδης, Ίγκορ
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης (75' Ριβέρα), Γέσιτς, Ακασού, Γιώτας, Γκοτούβος, Μπιτσάκος, Ισαάκ(43' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/13 14:52

    Είναι από το άγχος του για το φιλικό με τη Μπάγερν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/13 17:50

      Α γιαυτό κουβαλήθηκε ο καραμανλάκας στο Νέστο.Για προπόνηση

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.