30.9.13

Πρωτιά για το Δήμο Δράμας στη Δια Βίου Μάθηση

Ο Δήμος Δράμας πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά επενδύοντας στη Κοινωνία της Γνώσης. Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Δράμας κατέχει τη πρώτη θέση πανελλαδικά στα προσφερόμενα τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, ξεπερνώντας τα 60, μέχρι στιγμής, ενεργοποιημένα τμήματα.
Τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα εθνικής εμβέλειας του Κέντρου περιλαμβάνουν θεματικές ενότητες οικονομίας και επιχειρηματικότητας, ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος, Νέων Τεχνολογιών, γλώσσας και επικοινωνίας, κοινωνικών δεξιοτήτων και δράσεων, πολιτισμού και τέχνης και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες.
Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί τους δημότες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ξεκίνημα του Κέντρου και υπόσχεται στη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους 2013 – 14 την έναρξη επιπλέον τμημάτων μάθησης ενηλίκων. Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης εδρεύει στη διεύθυνση 1ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη γωνία και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 25210-58313.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.