11.9.13

Μήνυμα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ για τη νέα σχολική χρονιά

Για την καινούρια σχολική χρονιά που σήμερα ξεκινά, εύχομαι στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή πρόοδο, δημιουργία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Ο χώρος της Παιδείας πρέπει να αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για όλους μας, έτσι ώστε το δημόσιο σχολείο να αποτελέσει τη βάση για την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη μάθηση είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας. Το δημόσιο σχολείο σήμερα δοκιμάζεται σκληρά λόγω των νέων σχεδίων της κυβέρνησης, τα οποία στην πραγματικότητα διαλύουν τη δημόσια εκπαίδευση οδηγώντας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε αδιέξοδο. Η καταστροφική αυτή πορεία πρέπει να σταματήσει και το δημόσιο σχολείο να βρει τη θέση που πραγματικά θα έπρεπε να έχει, ώστε να μπορεί να προσφέρει στα παιδιά μας το μέλλον και τη μόρφωση που πραγματικά τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.