29.9.13

Πτώση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις! Χάνει 4 ποσοστιαίες μονάδες…

Διαφορά 1,2% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και πτώση της Χρυσής Αυγής κατά 2,3% καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για τη Real News που πραγματοποιήθηκε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά πριν τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του κόμματος.
Συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει 22,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ  21%, ενώ στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή αλλά με πτωτική τάση στα ποσοστά της: Από 9,1% στην προηγούμενη δημοσκόπηση και από 10,6 στην προπροηγούμενη του Ιουνίου, πέφτει στο 6,8%.
Από τα άλλα κόμματα το ΠΑΣΟΚ καταγράφει 5,5%, οι ΑΝΕΛ 5,3%, το ΚΚΕ στο 5% και η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο όριο εισόδου στη Βουλή, δηλαδή στο 3,3%, οι  Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,8%, και άλλο κόμμα στο 5,6%.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/9/13 09:02

    Μετά τη ΧΑ έρχεται η σειρά του Καμμένου (και κλάμα η ομάδα Εψιλον και ο Δαπέργολας με το Θεοδωράκη το Μίκυ)

    Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ με τους σαλεμένους του.

    Όλοι θα πάρουν το μερίδιο της ευθύνης τους για την κατάντια μας. Ο χύμα αντιμνημονιασμός προσωρινό μόνο σωσίβιο. Για όλους έχει παιδιά μη στριμώχνεστε, την πραγματικότητα δεν την ξεγελάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/13 16:00

      Oι πρωτες κρεμαλες που υποσχοταν αυτους θα κρεμασουν.Ανταμα με τα χρυσαυγουλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/13 21:55

      Καλα αυτοι... ΕΣΥ θα παρεις το μεριδιο της ευθυνης σου?
      ή μηπως ΕΣΥ δεν εχεις καμια ευθυνη για την καταντια μας?


      ΥΓ. σε υπενθυμιζω πως εγω δεν ψηφισα τον Στυλιανιδη για να με διορισει, ΕΣΥ τον ψηφισες...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.