27.8.13

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία

Ο Υπουργός Εργασίας για μια ακόμη φορά προσπαθεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, ότι τάχα υπάρχει πολιτική βούληση για «χτύπημα» της αδήλωτης και μαύρης εργασίας ενώ, στην πραγματικότητα, μετατρέπει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς σε καθαρά εισπρακτικούς και θεωρεί ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η επιβολή προστίμων και όχι η λήψη ουσιαστικών μέτρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι:
α) απαιτείται ουσιαστική στελέχωση και ενδυνάμωση των δημόσιων ελεγκτικών μηχανισμών για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής με ένα ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο σχεδιασμό, με διασφάλιση της ουσιαστικής συμμετοχής των συνδικάτων κατά την διάρκεια των ελέγχων στους χώρους εργασίας και
β) άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας που προϋποθέτουν την κατάργηση των μνημονιακών νόμων και μνημονιακών επιλογών και την προώθηση μέτρων, που στόχο έχουν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Όλα αυτά προϋποθέτουν φυσικά την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και αυτών που την εκφράζουν και μια διαφορετική πορεία της χώρας σε αριστερή ριζοσπαστική κατεύθυνση.

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/8/13 00:31

  Υπάρχουν 2 ταμπου στην Ελλάδα. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και το ακίνητο. Το ΠΑΣΟΚ μείωσε τους μισθούς του 1ου και διαλύθηκε, καθώς αυτοί πήγαν μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα η τρόικα αναγκάζει την ΝΔ να επιδράμει στο 2ο και να διαλυθεί επίσης σε όφελος των ΑΝΕΛ.
  Η σύντομη διακυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει και το οριστικό τέλος του πελατειακού συστήματος.
  Οι ψευδαισθήσεις θα καταρρεύσουν κι οι πελάτες θα πρέπει να γίνουν πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/8/13 07:10

  Όταν οι τράπεζες δίνανε 10.000 εγκρίσεις δανείων την ημέρα, ήμασταν οι "μάγκες και πλερώναμε με την αξία μας" την κυρά μας, τα σπίτια και τα αυτοκίνητά μας.
  Σήμερα: "να πληρώσουν οι @@@@μένες οι τράπεζες".
  Εγκό ντεν καταλαβένη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/8/13 07:20

  ΠΑ-ΤΡΙΩΤΙΚΗ
  Σ-ΥΡΙΖΑΙΙΚΗ
  Ο-ΡΓΑΝΩΣΗ
  Κ-ΡΑΤΙΚΟΔΙΑΤΩΝ!*  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣ - ΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...  ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ
  ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥ... ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΝΩ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/8/13 16:20

   ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.
   ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΗ ΤΟ "ΧΤΥΠΑΣ"!!!

   Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.