24.8.13

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για ανέργους

Την ερχόμενη εβδομάδα  θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα που θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, πεντάμηνης απασχόλησης περίπου 45.000 άνεργων σε δήμους και επιμελητήρια. Πρόκειται για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για ανέργους για το οποίο αναμένεται να διατεθούν έως το τέλος του έτους 170 εκατομμύρια ευρώ για δικαιούχους, μέλη οικογενειών που δεν έχουν κανένα εισόδημα.
Οι ειδικότητες της πληροφορικής, διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι και γενικών καθηκόντων, συγκεντρώνουν μεταξύ πολλών άλλων, τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κατάλογο των  εποχικών προσλήψεων πεντάμηνης διάρκειας, που θα γίνουν το Σεπτέμβρη μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους και Επιμελητήρια.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι, νέοι άνεργοι, μακροχρόνια άνεργοι, βραχυχρόνια άνεργοι που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας πλέον ή μέλη οικογενειών χωρίς κανέναν εργαζόμενο, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.