8.8.13

Εγκρίθηκε η εκμετάλλευση του Γεωθερμικού Πεδίου Ερατεινού του Δήμου Νέστου

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου, με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την οποία επιβραβεύεται η πρόταση του δήμου και εγκρίνεται η άμεση υλοποίηση του Έργου «Εκμετάλλευση Γεωθερμικού Πεδίου Ερατεινού Δήμου Νέστου».
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, στην οποία σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε -κυριολεκτικά δια βοής- την απόφαση του δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη για την υλοποίηση του έργου, δόθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία όλοι όσοι έλαβαν τον λόγο χαιρέτισαν την έγκριση της πρότασης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και εξέφρασαν την άποψη ότι το έργο θα βοηθήσει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής της κοιλάδας του Νέστου.
Υπενθυμίζεται ότι, με βάση την πρόταση αυτή, ο δήμος Νέστου αναμένεται να «βγάλει από την τσέπη του» ένα ποσό της τάξης των 243.000€ περίπου, ένα ποσό που αντιστοιχεί μόλις στο 2,82% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου, ενώ το υπόλοιπο χρηματικό ποσό θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.