21.8.13

Ξεκινά από την Κομοτηνή η «Πανελλήνια και Παγκύπρια Ποδηλασία της Αγάπης»

Μία διαδικτυακή καλησπέρα ήταν αρκετή, για να φέρει κοντά την Κύπρο με την Κομοτηνή και την παρέα των On Bikes, να συμμετέχει στην Ποδηλασία Αγάπης.
Η Πανελλαδική ποδηλασία θα ξεκινήσει από τη Κομοτηνή στις 1 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει στις 11 Οκτωβρίου 2013 στη Λεμεσό, διανύοντας συνολικά 3,848 χλμ. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη».
Η επίσημη έναρξη της Ποδηλασίας της Αγάπης θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, με τους Κύπριους και Έλληνες ποδηλάτες να ποδηλατούν στην Κομοτηνή, κάνοντας συλλογή τροφίμων από κεντρικά σημεία, καταλήγοντας στην Πλατεία Ειρήνης, για την επίσημη έναρξη.
Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6977-684407 ή μέσω facebook στη σελίδα Ποδηλασία της Αγάπης για την Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.