22.8.13

Επίσκεψη του Πανθρακικού στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού επισκέφτηκε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και συγκεκριμένα την Παιδιατρική Κλινική του για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.
Οι παίκτες του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης, Νίκος Καθάριος, Γιώργος Αθανασιάδης, Ζδράβος –Ρίζος Κωνσταντίνος, κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους αφιέρωσαν πολύ χρόνο στους μικρούς ασθενείς, τους οποίους με πολλή ευαισθησία και αγάπη επισκέφτηκαν στους θαλάμους, μοιράζοντας τους δώρα και αυτόγραφα.
Η Διεύθυνση αλλά και όλο το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχαρίστησαν για τη χαρά που δίνουν στα παιδιά με την επίσκεψή τους, καθώς και για το μήνυμα αλληλεγγύης που στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση με την πράξη τους αυτή.
Ο Αντώνης Λαδάκης, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, συνεχάρη όλο το προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που πραγματοποιούν ευχήθηκε υγεία και γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά, και κουράγιο στις οικογένειες τους, ενώ δεν παρέλειψε να  δηλώσει ότι η ομάδα του Πανθρακικού θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.