19.8.13

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ισοπαλία για τον Πανθρακικό

Ισόπαλο 2-2 τέλειωσε το παιχνίδι Λεβαδειακού-Πανθρακικού κι εκτός από τα τέσσερα γκολ, χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι πολλές κάρτες που έδειξε ο διαιτητής Καλογερόπουλος (εννέα κίτρινες και μία κόκκινη).
Όλα έγιναν στο β' μέρος. Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον  Γεωργίου στο 56', αλλά η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε την ανατροπή! Ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με τον Ιγκόρ και προηγήθηκαν 2-1 με τον Κάσες (60'). Ο Πανθρακικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιόγκο στο 73', και τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάντζιο στο 84'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζίροβσκι, Μουλόπουλος, Ιωαννίδης (79΄Νικολακάκης), Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Μάρτινς (59΄Μάντζιος), Ορτέγκα (66΄Κονέ), Κάντζι, Βασιλείου
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Κάσες, Μπαϊκαρά (78' Χρήστου), Εμπόου, Λαδάκης, Ντε Σόουζα, Ρομέου (57΄Τζάνης), Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος (17΄Ζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.