3.8.13

Εντοπίστηκε στην Δράμα φορτίο 60.000 πακέτων λαθραίων τσιγάρων

Εντοπίσθηκε σε δασική οδό της Δράμας από αστυνομικούς, φορτηγό το οποίο μετέφερε λαθραία τσιγάρα, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 60.000 πακέτα. Μετά από καταγγελία, οι αστυνομικοί εξέδωσαν επιστάμενες αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, εγκαταλελειμμένο και ανασφάλιστο.
Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίσθηκε στο εσωτερικό του, επιμελώς κρυμμένη, πίσω από συσκευασίες άλλου εμπορεύματος, η παραπάνω ποσότητα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι. Σημειώνεται ότι η ζημιά σε βάρος του δημοσίου από την κυκλοφορία των τσιγάρων θα ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.